friday-red.png
 

Happy Hour Practice Session

This is your chance to get the track wired. You pay a sum of $25 for a sticker for your number plate that gets you on the track. No sticker, no go. Proceeds from the practice session benefits the Steve McQueen Fund for Boys Republic, where he spent time in his youth. For race participants only.

9:00 AM - So Cal Reunion

9:20 AM - 65, 85, 150R, Odd Size and Women

9:45 AM - Vintage Bikes

10:10 AM - 12:15 PM - Open Practice


So Cal Reunion Race

For everyone who has ever spent time racing at Saddleback, Carlsbad, or Indian Dunes, here’s your chance to get back on the track with your old buddies or your old rivals.

12:30PM – 30 Minutes


Mini Practice

1:00PM – 30 Minutes


Open Practice

1:30 PM - 30 Minutes


XR100 World Championships
Presented by 805 Beer

Classes: Stock, Mod, Stuntman Daredevil and Clydesdale (225 lbs and over).
Enter at the 805 Hospitality Area at the event

LATE AFTERNOON

Click here for last year’s photos!

 
saturday.png
 

Parade Lap

7:45 AM


Vintage Grand Prix

This race kicks the weekend off old school style.
Classes: Vintage (Pre ’75), Evolution (Drum brake machines), and Revolution (1984 -1990 bikes).
Categories: Beginner, Novice, Intermediate, Expert/Pro

8:00 AM – 30 Minutes


2-Stroke and Still Smokin’ Race

For anyone with a 125cc, 250cc, or that 500cc, this will be the perfect time for you to get on it.
Classes: age 29 & under, 30–49, and 50 & over.
Categories: Beginner, Novice, Intermediate, Expert/Pro
**This race will sell out, enter early.**

8:30 AM – 30 Minutes


Mini Grand Prix

Mini GP: 65cc, 85cc, 150R, & Odd Nov/Int/Exp only

9:00 AM – 30 Minutes


Women’s Grand Prix

The women’s race will run with the 85 Mini GP. Women ride any size bike.
Classes: age 29 & under and 30 & over.
Categories: Beg. Nov. Int. Exp. Pro.

9:00 AM – 30 Minutes


Stunt Grand Prix Team Race
aka “The Old Switcheroo”

Team Classes: Stuntmen, Stunt 40+, Stunt 50+, Film Industry, Man/Woman, Father/Son, Special Guests, Special Guest Pro

Regulations: Stunt classes for SAG stuntmen only. Film Industry team members work in the entertainment/film industry in any capacity. Team members may share a bike or ride their own. Every lap riders will swap wristbands in the transition area. Both team members must fill out an entry form. Check in at least 2 hours before the event.

**This race will sell out, enter early.**

9:30 AM – 75 Minutes


Beginner Mini Race - TT Track

The perfect place for your kid to get started, this race is for the young ones who are first time racers and true beginners.
Classes: 50s, 65s, Odd Size Bikes

10:00 AM – 20 Minutes


Mini Race - TT Track

Classes: 50s, 65s, and Odd Size Bikes
Categories: Novice, Intermediate and Expert Only

10:30 AM – 20 Minutes


Beginner/Novice Grand Prix

Classes: 250 & 450 bikes
Categories: Beginner & Novice

11:00 AM – 30 Minutes


Adult Mini Racing by I-5 - TT Track

On-site race-day registration.

11:00 AM - 1:00 PM


box-bossanova2.png

Bossa Nova Grand Prix 3-Man Team Race

Classes: Fast Guys (Int./ Exp./Pro), Moto Industry, Movie Industry.
Three man teams. Scored Motocross des Nations style. Find two buddies, create a team, and do the Bossa Nova.

Regulations: All 3 team members will be on the track at the same time. Lowest combined scores will determine place winners. All team members must fill out an entry form. Check in at least 2 hours before the event.

**This race will sell out, enter early.**

12:00 PM - 40 minutes


Vet Classic Grand Prix

Classes: Jr. Vet (ages 25 - 29) & Vet (30 & over).
Categories: Beginner, Novice, Intermediate, Expert/Pro

1:00 PM - 40 Minutes


Pro/AM Grand Prix

YOU BETTER BE FAST!
This event is for Intermediate, Expert and Pro racers only.
Classes: 250 & 450.

1:45 PM - 40 Minutes


box-helloonwheels3.jpg

Hell on Wheels Scrambles
TT Track

It's run what ya brung and there is a class for every bike!
Classes: Mini's, Womens, Vintage, Open Twins, Bomber and Modern.

2:00 PM - 5:00 PM

Click here to enter Hell on Wheels Races


Saturday Night Barn Party

Day In The Dirt didn't get the moniker "Fastest Party In Town" for no reason. Every year Red Bull and Fasthouse throw a part for all the participants, their family and friends. This year “Fast Times” , the ultimate 80’s tribute band, will rock the night away with a two hour set. With cold drinks, catchy tunes, and great friends it is sure to be an unforgettable evening.


 

Parade Lap

7:50 AM


Mini Grand Prix

Mini GP: 65cc, 85cc, 150R, & Odd Nov/Int/Exp only

8:00 AM – 30 Minutes


Women’s Grand Prix

The women’s race will run with the 85 Mini GP. Women ride any size bike.
Classes: age 29 & under and 30 & over.
Categories: Beginner, Novice, Intermediate, Expert/Pro

8:00 AM – 30 Minutes


Senior Vets

Classes: Ages 40 - 44, 45 - 49, 50 - 59, 60 & over.
Categories: Beginner, Novice, Intermediate, Expert/Pro

8:30 AM - 30 Minutes


Mini Grand Prix - TT Track

50s, 65s, Odd Size Bikes; Nov/Int/Exp only

9:00 AM


Intermediate/Expert/Pro Grand Prix

You better be fast!
Classes: 250 & 450.
Categories: Intermediate , Expert, and Pro racers only. 

9:00 AM - 30 minutes


Beginner/Novice Grand Prix

Classes: 250 & 450 bikes.
Categories: Beginner & Novice

9:30 AM - 30 minutes


Mini Races - TT Track

Classes: 85cc & 150R Bikes
Categories: Ages 14 & under; Beg/Nov/Int/Exp

9:30 AM


Beginner Mini Grand Prix - TT Track

This race is for the young ones who are first time racers and true beginners on 50cc/65cc/odd size bikes.
First timers and Beginners only.

10:00 AM - 20 Minutes


box-motogogo2.png

Moto-A-GoGo Team Race

Classes: Moto, Moto Pros, Extreme Sports Athletes, Sponsors, Stunt/Film, Father/Son.

Regulations: Team members may share a bike or ride their own. Every lap riders will swap wristbands in the transition area.
Both team members must fill out an entry form. Check in at least 2 hours before the event.

**This race will sell out, enter early.**

10:30 AM - 75 Minute Team Event


coupdegraceNEW.jpg

Coup De Grace Survival Race

Webster defines “coup de grace – koo-de-gra” as: 1. A death blow administered to end the suffering of one morally wounded. 2. A decisive finishing event.

Endure and persevere, victory is crossing the finish line!

Regulations: YOU MUST USE A STOCK TANK, NO QUICK FILLS. To enter you must have completed one of this year's Red Bull Day in the Dirt races.

12:30 PM - Race is over when the checkered flag flies


The Ironman

To become an Ironman you must compete in and FINISH five (5) events: the Vintage GP or the 2 Stroke GP, the Stunt GP, the Moto-A-Gogo GP, the Coup de Grace, and one other race of your choice.

Note: You can compete in the 2 Stroke GP if you don’t have a vintage bike.
If you want to go for it, just sign up and pay for your five races and check the Ironman box. You will receive complimentary VIP Privileges, and a three-day gate entry.

**Ironman packages are limited.**



*Schedule subject to change